Doh kulit karipap yg telah siap diuli..(lenggoh tangan den)
inti karipap yang telah siap dimasak...
Karipap yg telah siap di kelim...(attn : kelim oleh acuan)..hehe
karipap yang telah siap di goreng
aku dapt siapkan 43 biji karipap dalam tempoh 1 jam 30 minit..dan dalam mase sehari karipap nie laku cam goreng pisang panas...nyum..nyum..(yang paling aku seronok mr hubby n mak aku kata karipap nie sodap)..!!! alhamdulilah..nnt nk try wt karipap berinti daging plak..!!!insyallah..byeeee
9 comments:
wah...terror nya sue...pasni k.ida nk tempah klu opis ada smbut besday sesapa nnt...
huhu...br blajar la kak ida...kelim pon guna acuan..x pandai nk klim sendiri....
awat sue x follow kumar pun..... sedih2.......
awat sue x follow kumar pun sedih2........
karipap inti kambing grill xde ker sususu???? hahaha #kumar sedih le sapa nak pujuk.... hahaha
uiks permintaa yg tggi tue en namikaze..gud idea tue..akan dipertimbangkan pembuatannyer..hikhik
kumar akan dipujuk dikemudian hari..hehe
fuyooo..terernyaa buat karipap..mesti sedapp..nmpk pun dh tau..nti bwk la mai umah kami..hihi
Memg nk bw..tp telah dihabiskan oleh ayah n ibu safiyya...huhu
Post a Comment