Friday, February 17, 2017

zoo..zoo..jom pi melawat zoo

Hiii Kawan-kawannnn...kembali ke entri seterusnya....

Assalamualaikum..

4 Februari 2017 (Sabtu)

Kembali lagi kita ke taman haiwan yang udah kerap kali pergi tapi....permintaan anak kita turutkan jer...hihi...)..Naufal first time datang ke taman haiwan nie...Nampak sangat kurang keterujaan Naufal...rupanya adik ni amat geli geleman dengan haiwan berbulu ni ye...(ikut perangan sape ntah)...
nak amik gambar ngan replika pintu depan zoo tu pon dah nampak action adik yang kurang menyenangkan..hmm x pela may be 1st time dalam hidup adik nampak benda-benda berbulu lagu ni..haha..

Kakak very exited plak....ye la dia yang nak pi sgt..sampai berguling-guling kat umah nak pi..ok fine..janji kakak puas hati... :)


ok jom kita terjah gambar2 kami di sana...ibu agak segan nk berphotogenik..almaklumlah may be dah bnyak lemak tepu berkumpul di segenap lapisan kulit dan eperdermis...kui..kui...

Buah hati kekasih saya

Amboi Ayah pandang adik lain macam jer...

Gambar ni jer la yang nampak saya cute ckit...hehe

Adik Exited naik train

kakak begitu dahaga..aummm

Sempat lagi bergambar..boleh la 1 pcs juz RM 10.00

Boring asyik beli fridge magnet...so kami beli kipas plak..blh laa kot black out nnt guna kipas ni..hihi


No comments:

Majlis Akikah dan Sambutan Hari Lahir Adik Naufal

23/4/2017 (ahad) Alhamdulilah selesai sudah Majlis Akikah putera saya Ahmad Naufal Ilman Bin Ahmad Farizan...Sekejap sahaja masa berlalu.....